perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kukkakimara

Perjantai moikat!


Nyt tulee kuvakavalkadi kukkasista. Tuo ensimmäinen ruusu on silmäteräni. Kolme vuotta sitten ostin pirkka ruukkuruusun jonka istutin ruukkuun. Mökkinaapurin maakellarissa se on talvehtinut ja tosiaan kolmatta kesää nyt minua ihastuttaa kauneudellaan. Voisin vaikka syödä sen kun on niin jumalaisen kaunis :'-D Ihania ovat kyllä muutkin kukkaset, näin kesällä se hoito ja vaivannäkö palkitaan!

















































Ja yksi kesän parhaista jutuista, ukkonen :-P

Mukavaa päivää :-)

torstai 17. heinäkuuta 2014

Betoniset kynttilänjalat ja pari DIY taulua

Helteistä torstaita!

Niin se tämäkin ihanan kesäinen viikko kääntyy pikkuhiljaa ehtoopuolelle. Aika menee ihan älyttömän nopeasti, vaikkei mitään sen erikoisempaa ole tehty. Esikoisen kahdeksatta syntymäpäivää vietettiin pienesti tiistaina. Mitään isoja bileitä ei tälläkertaa järjestetty, tämä aika kun on vähän huono kutsua kavereita kylään. Syötiin herkkuja, poika sai valita itse lahjan, ja pikkusisko käytti pojat sitten eilen hoplopissa :-) Vähän erilainen, mutta varmasti ihan mieluinen syntymäpäivä.

Mutta niin. Pääsin viimein käymään Clas Ohlsonilla. Oli muuten ensimmäinen kerta kyseisessä liikkeessä täälläpäin. Liike kun sijaitsee keskellä Oulun keskustaa, ja siellä tulee käytyä toooodella harvoin. Mutta muunmuassa nämä ihanan rouheat betoniset kynttilänjalat sieltä lähti mukaan, sopii hyvin nyt tähän tämän päivän trendiin... ;-) Alla myös pari diy-taulua, jotka aiemmin tein. Sydämet liitutaulutarralla, toinen ihan tussilla! :-D



























Hauskaa päivää ystävät <3

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Raitaa, Annoa ja tähtiä

Moi!

Täällä tekniikan ihmettely jatkuu. Onnistuin jo poistamaan osan blogini kuvistakin, mutta näppäränä tyttönä sain ne ihan itse takaisinkin! ;-) Huh.

No, tulin vilauttamaan vähän uusia tekstiilejä, joita meille on hiljattain kotiutunut. Tässä antiromantiikan puuskassani on pitänyt niitä myös vähän päivittää, mutta vaaleanpunaiset jutut eivät ole kaukana, vaan kaapissa odottamassa sitä uutta hempeilykautta joka varmaan tulee sitten taas talvella. Askosta löytyi alennuksesta ihana raitamatto, joka oli tarkoitus ensin laittaa keittiöön, mutta sopikin yllättäen olohuoneeseen paljon paremmin. Samalla löytyi kodinhoitohuoneeseen kätevä tähtimatto, joka on muovia, ja sen puolesta varmasti oiva valinta kodinhoitohuoneeseen. Ihastuttavia Annon tyynynpäällisiä lähti myös mukaan alennusmyynneistä, mukavasti tasapainottaa värikkäämpiä kavereitaan.


























Rautakorit pääsivät vaihteeksi torkkupeittojen säilytykseen, ja pilvitaulun tekaisin itse tietokoneella :-)

Mukavaa päivää teille <3

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Androidia ja adrenaliinia

Moikka!

Nyt koitti se aika. Android aika. Hiki ja adrenaliini virtaa, kun yritän opetella taas käyttämään uutta puhelinta ja ennenkaikkea uutta käyttöjärjestelmää! Sillä jos tässä nyt kehtaan sen myöntää, minulla on aina ollut aikaisemmin vain Nokian puhelimia :-P Uuden hankinta tuli nyt eteen, kun kuopuskin lähtee kouluun ja sai näin ollen vanhan puhelimeni. Parempi kamera oli hakusessa, ja koska androidin käyttöjärjestelmästä olen kuullut niin paljon hyvää, niin päätin viimein astua pois mukavuusalueeltani ja kokeilla jotain uutta. Aika näyttää, tuleeko meistä kavereita, vai palaanko jonain päivänä takaisin vanhaan tuttuun Nokiaan ja Windowsiin! :-)

Lopussa vilautus myös uudesta sisustushankinnasta, joka viimein tuli taloon pitkän haaveilun jälkeen..





















Onko teillä kokemuksia Samsungin puhelimista tai androidista? Instassa sainkin jo mukavia kommentteja :-)

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aulan päivitystä

Moikka!

Nyt se on täälläkin, nimittäin kesä! Lämpöä riittää nyt sen verran, että lapsetkaan eivät kokoajan viihdy ulkona kuumuuden takia. Mutta en valita, en todellakaan! Helteestä huolimatta sisustuskärpäsen purema vaikuttaa edelleen, ja eilen piti puuhailla eteisaulan kimpussa. Kevyempää, sirompaa, selkeyttä... Peili tuosta sai lähtöpassit, samoin iso lipasto. Tilalle pienenpi taso ja seinälle kello. Liitutaulutarrasta tähti, taas ;-) Kodin1:stä Annon ihana pussukka, ensitöikseen pääsi palmulle suojaksi. Hopeinen pikkulyhty myös Kodin1:stä hintaan 1,50e. Puinen ihana tähtilaatikko löytyi Kärkkäiseltä. Kivoja pikku piristyksiä!




















~~~ Aurinkoista päivää! ~~~

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tuunailua liitutaulutarralla

Perjantai moikat!

Nyt on tullut ähky. Nimittäin romantiikan ähky sisustuksessa. Tässä kun pari päivää on satanut, ja näitä samoja seiniä muutenkin joutunut katselemaan jo pidemmän tovin, alkoi paikat näyttämään jotenkin nuhjuisilta ja tunkkaisilta. Keittiöstä siivosin suurehkon määrän tavaraa kaappeihin, ja heti tuntui että on helpompi hengittää. Rakastan edelleen värejä ja hempeyttä, mutta yhtäaikaa myös rouheutta ja luonnonmateriaaleja kuten puuta. Huomaan eksyväni yhä uudestaan sisustuskauppojen sivuille, joissa esim. House Doctorin ja Nicolas Vahén tuotteet miellyttävät silmää enemmän ja enemmän... Mutta, koska olen tällähetkellä köyhä kotiäiti, niin eipä juuri moisiin ihanuuksiin ole varaa, vaan täytyy keksiä itse, ja tuunailla kivoja selkeämpiä juttuja väri-ilottelun keskelle.

Siispä otin käteen liitutaulutarrarullan, jonka ostin jo kauan kauan sitten. Illan värkkäsin erilaisia juttuja, tässä muutamia. Sisustustaulujakin syntyi, mutta esitellään ne toisella kertaa :-)

























Tämmöisiä. Kummasti se vaan piristää, vaikka tämmöistä pientä muutosta vain tapahtuu! :-)

Hauskaa viikonloppua ihanat!

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sadepäivä,siivouspäivä

Sateista huomenta!

Melkoinen koiranilma täällä meilläpäin tänään. Sataa ja tuulee ihan reippaasti! Eipä ollut kyllä mitään kiirettä nousta lämpimien peittojen alta, ja eipä tässä mihinkään kiirettä olekaan. Mutta tänään on loistava siivouspäivä! Ei muutakuin kahvia koneeseen että pääsee vauhtiin :-) Eilen laittelin kodinhoitohuonettakin hieman uuteen uskoon, sopii nyt päivän aiheeseen ihan hyvin.



























Ei muuta kuin tuumasta toimeen!

Ps: piti kysyä teiltä fiksummilta, kun olen yrittänyt opiskella Pinterestin käyttöä... Saan kyllä laitettua kuvia sinne, mutta miten saan nämä blogin kuvat linkitettäviksi??