torstai 5. joulukuuta 2013

Pyyhemaniaa

Kai sitä voisi siksikin kutsua, kun aika usein kauppareissulla ostoskärryyn livahtaa uusi keittiöpyyhe. En tiedä mikä niissä viehättää, mutta pienestä koostaan huolimatta antaa keittiön kivan pienen säväyksen. Tämän pyyhkeen löysin eilen Kärkkäiseltä, ja ihan pakko oli napata mukaan.Ja vielä yksi kuva sinteistä, yhtään eivät ole auenneet vielä... Löysin onneksi kaapin kätköistä purkit noille viimeisillekin.
Leppoisaa päivänjatkoa kaikille!
 

10 kommenttia:

 1. Don`t worry, täällä toinen, mulla on kans sitte varmaan pyyhemania...keittiöpyyhkeitä on kaapeissa ihan hirvittävä määrä!
  Leppoista loppu viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 Joo en kyllä itsekään ymmärrä mikä noissa viehättää.. Kun ei muiden pyyhkeiden kanssa ole mitään "ongelmaa" ;D

   Poista
 2. Kauniin keittöpyyhkeen olet löytänyt:) Olisi kyllä lähtenyt minunkin ostoskärryyn, kun siinä on tämän hetken lempivärini harmaa ja valkoinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen <3 Onneksi nämä ei maltaita maksa, mutta jostain päästä kai pitäisi välillä jo karsiakin.. ;)

   Poista
 3. Kaunis pyyhe, justiinsa hyvät värit! Ihania pyyhkeitä ei voi olla koskaan liikaa:)! Ja supersuloiset nuo purkit, joissa kukkaset on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi, ihana kun kävit kommentoimassa! <3

   Poista
 4. Kauniit värit tuossa keittöpyyhkeessä, menee melkeinpä vuoden ajasta riippumatta. "Naisella ei voi ikinä olla liikaa kenkiä" näin oon kuullut, voiko samaaa sanoa keittiöpyyhkeistä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jansku <3 Ehkäpä voisikin sanoa noin, monesta muustakin asiasta... ;)

   Poista
 5. Nuo keittiöpyyhkeet antavat tosiaankin mukavan säväyksen keittiön sisutukseen! Niin pienellä vaivalla uutta ilmettä. Ihanat nuo sintit, täälläkin osteltiin tänään valkoisia sinttejä! Mukavaa perjantai iltaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin se vain on :) Tuleekohan minulle yhtään valkoista.. :P *Toivon sitä*

   Poista