sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Top 5-haaste

Hyvää huomenta! :-)

Sain sekä Villaemmassa että Harjunrinne blogeista saman top 5-haasteen, joten yritän nyt vastailla
yhtäaikaa molempiin. Tämä on varmasti useimmille jo tuttu, mutta kerrataan vielä mistä on kyse. Eli

1. Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta
2. Haastetun pitää kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseen
3. Haastetun on keksittävä viisi uutta aihetta
4. Haaste on annettava viidelle eri blogille

Noniin, kuppi kuumaa ja ei muuta kuin hommiin! Välttämättä en kaikkiin aiheisiin keksi viittä asiaa,
annettakoon se anteeksi... :-) Ensimmäiset aiheeni:

Hullut unelmani
Parhaimmat kirppislöytöni
Toteutuneet suurimmat haaveeni
Elämän vaikeimmat haasteet
Mitä voisin tehdä noille haasteille?


Minulla ei tällähetkellä ole hirveästi mitään hulluja unelmia, oikeastaan ainoa mikä nyt on takaraivossa sekä minulla että miehellä, olisi unelma muuttaa "oikeasti maalle". Maallahan oikeastaan asumme nytkin, mutta uudella asutusalueella jossa joka ikkunasta näkyy naapuri. Jonnekin täysin omaan rauhaan, jossa olisi vanha punainen puutalo, kenties vanha maatila missä saisimme rauhassa puuhastella, kenties laittaa eläimiäkin, ja elää enemmän omavaraisemmin. Tästä olen kyllä kertonut jo aiemminkin, mutta tämä on oikeastaan ainoa hullu unelma nyt. :-)
Parhaimmat kirppislöytöni, hmm... Aika vähän loppupeleissä pääsen kirppareilla valitettavasti käymään,
ja vasta viimeaikoina olen alkanut jostain kumman syystä katselemaan niissä vähän eri silmällä.. ;-) Eli voinen sanoa, että mikäli vaatteita ei lasketa, niin ne parhaat löytöt olen tehnyt viimeaikoina, mistä olen postaillutkin ahkeraan. Pilkkumukit, torttuvuoat jne. jne... Mielelläni hankkisin kirpparilta lisää vanhoja astioita, pääasiassa on tarjolla ollut vain kahvikuppeja ja pieniä lautasia, joita ei hirveästi tule käytettyä. Huonekaluja ynnämuuta katselen paljon tori.fi:stä, sieltä sain napattua itselleni ihanan työpöydän omaan huoneeseeni. Sielläkin täytyy olla kärppänä, jos jotain meinaa saada! :-DToteutuneet suurimmat haaveeni.. Tietysti se, että olen saanut ihanan miehen, jonka kanssa on yhdessä kuljettu jo 14 vuotta. Ja kaksi ihanaa reipasta poikaa. Olemme saaneet elää suht terveinä, ja vaikka vaikeitakin aikoja on ollut, olemme selvinneet niistä. Olemme saaneet rakentaa oman kodin, ja mieheni antaa minun hössöttää ja sisustella oman maun mukaan, ja auttaa aina tarvittaessa neitoa hädässä. Meillä on siis kaikinpuolin tällähetkellä hyvä elämä, voiko enempää pyytää?
Elämän vaikeimmat haasteet... Minunkin elämässä on ollut paljon vaikeita asioita, ikäviä tapahtumia joista osasta toipuminen on varmasti elämänmittainen haaste. Hyväksyminen, ja anteeksianto on asioita, joita opetellaan, ja joissa olen kuitenkin edistynyt hyvin. Ei ehkä vaikea haaste, mutta iso haaste tällähetkellä on myös kasvattaa lapsista fiksuja aikuisia, iloisia ja elämänmyönteisiä ihmisiä. Ainakin alku vaikuttaa lupaavalta ;-) Myös työelämä asettaa paineita, kun en vieläkään oikein tiedä, mikä minusta tulee isona. Ja työtä pitäisi kuitenkin tehdä. Tämäkin voi olla asia, mikä ei selviä koskaan, vaan teen sitä mikä milläkin hetkellä tuntuu parhaalta ja sopii elämäntilanteeseen.


Mitä voisin tehdä noille haasteille? Eipä oikeastaan muuta, kuin elää elämää päivän kerrallaan, ja katsoa mitä se tuo tullessaan. Tehdä parhaansa asiassa kuin asiassa, katsotaan mihin se riittää. :-)


Ja seuraaviin aiheisiin:

Koti
Harrastukset
Lempivärit
Parasta arjessa
Mikä tekee sinut onnelliseksi?


Koti on paras paikka maailmassa. Paikka, jossa voi rauhoittua ja viettää aikaa perheen kanssa. Omakotitalo, joka valmistui jouluna 2011. Kotimme sijaitsee pienessä maalaiskunnassa, jossa asiat ja peruspalvelut toimii hyvin. Asiointi on mutkatonta ja vaivatonta, asiat hoituu, ja apua saa jos sitä tarvitsee.Olemme viihtyneet täällä jo kahdeksan vuotta, ja se on minulle paljon se!
Harrastukseni ovat tällähetkellä hyvin käsityöpainotteisia. Rakastan virkkaamista, kutomista, askartelua ja ompeluakin alan tässä kohta treenaamaan, kun sain vanhan palvelijani kaivettua kaapin perältä, ja palautettua taas mieleeni miten sitä käytettiinkään ;-) Minulla on kova polte tehdä käsillä asioita, ja on ollut iha uskomatonta huomata miten paljon ideoita päässäni syntyy, vaikka olen aina kuvitellut omaavani huonon mielikuvituksen! Ehkä ikä ja elämänkokemus on auttanut tässäkin asiassa. Harmi vain, että aika ei tahdo riittää kaikkeen, ja aloitetut jutut tuppaa venymään. Liikuntaa en ole koskaan harrastanut sen kummemmin, mikä on kyllä todella iso miinus.. Minulla on selässä välilevyn rappeuma, ja senkin takia olisi tärkeää harrastaa liikuntaa. Mutta miksi se on niin vaikeaa??? Positiivinen asia on kuitenkin se, että en myöskään istu tai makoile päivän aikana juuri ollenkaan, koko ajan olen liikkeessä ja puuhailen jotain. Ja koiran kanssa tulee tietysti ulkoiltua.
Lempivärit, tämä on kyllä aika helppo! Ihan ykkönen on kyllä vaaleanpunainen! Muita värejä on vaikea laittaa järjestykseen, koska rakastan kaikenlaisia värejä. Oikeastaan sininen on ainoa, mikä ei ole koskaan tuntunut omalta. Toki välillä on kausia, että värit ärsyttävät, ja kaikki kotonakin pitää saada mahdollisimman neutraaliksi, mutta pääasiassa värejä pitää kyllä olla kaikessa ja jokapaikassa :-) Näin pimeänä aikana niillä on kummasti piristävä vaikutus!Parasta arjessa, on tietysti se oma perhe, koti ja ystävät. Että arki rullaa vaivattomasti ilman suurempia huolia. Että saa tehdä niitä juttuja mistä nauttii. Vaikka arki on hyvin rutiininomaista, luo se kuitenkin elämälle mukavan selkeän rytmin ja raamit. Ihan perusarki on pop! :-) 


Mikä tekee sinut onnelliseksi? Tähän voisin laittaa, että katso kaikki edelliset vastaukset! :-D Tulee varmasti enemmän kuin viisi asiaa ;-) 


Huh, olipas urakka, saapa nähdä jaksaako kukaan lukea tätä megapostausta! ;-)
En laita tätä nyt eteenpäin, ainakaan vielä. Pitää ensin miettiä rauhassa hyvät aiheet.


Ihanaa sunnuntaita kaikille!
 
12 kommenttia:

 1. Kiva, kun otit haasteen vastaan! Oli mielenkiintoista lukea vastauksiasi =)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva lukea näitä "paljastuksia"!
  Mukavaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, jos jaksoit lukea koko romaanin ;-) Ihanaa sunnuntain jatkoa myös sinulle <3

   Poista
 3. Olipa ihana lukea tämä postaus! <3 Ja niin kiva oli nähdä kuvia sinusta ja perheestäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ♡ Uskaltauduin paljastamaan kasvoni, kerta niin moni muukin... ;-)

   Poista