maanantai 3. marraskuuta 2014

Patalappujuttuja



























Moikka!

Niinkin iso asia kuin uudet patalaput, ja piti lähteä kuvaamaan! Ei vaan tässä valokuvausharjoittelun lomassa otin näistäkin kuvat, piti eilen ottaa Kodin1:stä mukaan kun olivat niin nätit.
Olen koettanut tässä illan mittaan lueskella netistä vinkkejä tähän valokuvaushommaan, vaikka minä olen kyllä äärimmäisen laiska tämän asian suhteen... Mutta jospa jotain siitä ammennetusta tiedosta olisi jäänyt tuonne aivojen sopukoihin, aika näyttää.
Niin ja peltitarjotin on nyt vakiinnuttanut paikkansa keittiössä, siinä se mukavasti täyttää tuota isoa tyhjää kulmaa, joka on kyllä äärimmäisen haasteellinen sisustamisen kannalta..

20 kommenttia:

  1. Kauniit patalaput ja kuvissakaan ei ole mitään vikaa ;)

    VastaaPoista
  2. Kauniit on! Itselläni on vain Marimekon muutama patalappu ja välillä kaipaan jotain simppelimpää. Nämä voisi sopia myös omaan kotiini!! Pitääkin lähteä joku päivä taas Kodin1 tutkimaan :) Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi Ruut! :-) Kodin1 on kyllä vaarallinen paikka, ainakin lompakolle.. ;-)
      Kiitos samoin sinulle ♥

      Poista
  3. Kivat patalaput ja sävy niissä on upea :) Minusta tuntuu, että minun ei kannata käydä kuin max 1x kk:ssa kodin 1:ssä kun en pääse sieltä pois kovin pienellä ostosmäärällä, olenkin tämän kuukauden ostoslakossa :D

    Sun tarttee tulla mukaan meidän Pop bloggaajien joukkoon, missä me jaellaan vinkkejä mm. valokuvauksen suhteen ja järjestellään blogitapaamisia silloin tällöin... nyt tapaamisia on ollutkin paljon, melkein joka kuukausi :) Seuraavakin on sovittu ja tapaamme pikkujoulujen merkeissä kuun lopussa... Laittele viestiä jos kiinnostaa verkostoituminen saman harrastuksen omaavien tyyppien kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tulee käytyä siellä aika harvoin, tahtoo kyllä aina tarttua mukaan yhtäsuntoista.. :-P Ja ennen tuntui ettei sieltä löydä mitään!

      Nojoo! Voisihan se olla ihan kivaa tavata muita samanhenkisiä ihmisiä, toisinsanoen liittyä Pop-bloggaajiin :-)Tosin uskallanko, on asia erikseen. Kun olen niin ujo... ;-)

      Poista
  4. Voi vitsi, mulla olis kova halu oppia tuota kuvaamista, mutta mää vaan en ymmärrä yhtään mitään mitä luen tuolta netin syövereistä :D Minkälaisella kameralla ja objektiivilla kuvailet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllähän se melkoista kapulakieltä tahtoo olla tällaiselle maallikolle joo! :'-D Sitäpaitsi sinun kuvathan on tosi hyviä!!
      Minulla on Canon 600D ja ihan perusobjektiivi kuvanvakaimella :-)

      Poista
  5. Erittäin kauniita kuvia :)).

    VastaaPoista
  6. Wautsi, ihanat :-) ja tuo tarjotin.... :-) kiitos vieläkin vinkistä ♡

    Tää hämärällä kuvaus saa harmaita hiuksia täälläkin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, noi on kivat kyllä :-) Hih, eipä kestä ;-)

      Poista
  7. Kivat vähän rouhean oloiset patalaput. Uuden kameran myötä olen löytäny innostusta kuvaamiseen. Vielä pitäisi nimenomaan tuota taitoa kasvattaa lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, jos patalaput voi olla rouheat, niin nämä on sitä kyllä! :-D
      Kuvaaminen on kyllä kivaa, mutta enemmän harjoittelua vaatii itselläkin :-)

      Poista
  8. Onpas kivat nuo patalaput, todella kaunis kangas! Valokuvausta pitäisi täälläkin kovasti harjoitella, varsinkin nyt pimeänä aikana.. Kiva seurailla sinun harjoitteluasi :)

    VastaaPoista
  9. Kivat uudet patalaput, tuo väri on ihan huippu, tykkään myös tuosta rouheasta tarjottimesta, kivalta näyttää! :)

    VastaaPoista