sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesää kotiin


























Leppoista sunnuntaita!

Tänään on varmasti ollut lämpimin päivä tähän asti tänäkesänä. Ihan jo meinasi kuuma tulla terassilla istuskellessa, vaikka mittari näytti vain +17'c. No jottei makeaa mahantäydeltä, niin tummat pilvet ovat jo peittäneet taivaan, ja huomenna taitaakin olla ihan sadepäivä. Kävin kuitenkin hakemassa hieman kesää maljakkoon sisälle. Näitähän pitää aina kesäisin olla, koiranputkia ja niittyleinikkejä. Niin hauraita, hentoja ja kauniita.. Ihan ei kuitenkaan omalta pihalta näitäkään löytynyt, vaan piti ihan asioikseen tassutella etäämmältä hakemaan.

Nyt illanviettoon, ja kovasti pitäisi suunnitella Ikean reissua. Olen niin ahkerasti myynyt vanhaa tavaraa pois, että nyt voisi hyvällä omallatunnolla hakea ainakin ne uudet keittiöntuolit!

26 kommenttia:

  1. Mulla on samoja suunnitelmia, siis noita kukkien poimimisia :) minäkin täällä mietin, että josko piipahtaisi mukeloiden kanssa ikeassa :D se rottinkituoli nimittäin kutkuttaa mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaukaa piti kukat hakea, ei saanut omalta pihalta! :'-D Vitsi ku sulla olis isompi auto niin hyppäisin kyytiin! Ei millään viittis lähtä yksin sinne ajelemaan.. :'-D

      Poista
  2. Aivan ihanat kuvat. Meillä,on syreenejä, kieloja ja lupiineja maljakoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu ♡ Voi kieloja.. mistä ihmeestä saisi niitä?! ♡ :-)

      Poista
  3. Ihana kesäkimppu! Tuo kesän kotiin varmasti :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kesän kukkia :) niissä on kesää paljon <3 aivan hurmaavia :)

    Täällä oli eilen niin upea päivä ja tänään puolestaan satanut ja satanut. Mutta mieluummin niin kun 10h vierähti töissä niin ei harmittanut niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä ♡ Sateella onkin hyvä tienata! :'-D

      Poista
  5. Voi luonnon omat kukat, näissä on niin kesäfiilis! <3 Totta, ihmeen lämpimänä ehti jo keli käydä - tänään oli eka kesäpäivä, kun tepsuttin nurmella avovarpain! <3 Iso peukku Ikea-reissulle, muista raportoida sitten hankinnoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ♡ Ehdottomasti pitää raportoida, jahka sinne asti pääsee! :'-D

      Poista
  6. Ihanat kukkaset ja aivan ilmaatteeksi!:)
    Mieki oottelen, että nuo alkaa täälläkin kukalle!
    Suloista iltaa ja mukavaa tulevaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä!! Ja voi sanoa että harvoin tarjolla! :'-D
      Ihanaa iltaa sinnekin ♡

      Poista
  7. Onpas ollut laiskaa tämä mun koneella oleminen, mutta ihanaa kun nyt ehdin blogeja kurkkimaan ja saan nauttia taas niin ihanista postauksista!! Ja mun täytyy taas kerran jankuttaa,että mä vaan niin nautin sun kuvista! Ihan käsittämättömän raikkaita,valoisia,kauniita!! Ja voi miten ihana tuo villi kesäkimppu :) !
    Ihania kesäpäiviä sinne <3 Meillä oli täällä eilen eka kunnon kesäpäivä (päästiin jopa rannalle ja tyttö uskaltautui uimaankin!). Tänään onkin jo sitten sadellut vettä koko päivän :/ Mutta kesä on kesä :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Nanette aina niin mieltä lämmittävistä kommenteista! ♡ :'-) Luonnon omat antimet ovat kyllä parhautta :-)
      Kovin on kylmää tänä kesänä, mutta alkaahan tähän jo tottua.. Onneksi valoa vielä riittää kuitenkin! Ja talviturkki on tiukasti päällä vielä! :'-D

      Poista
  8. Herkullisen värinen tuo hyllykkö ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ Se on kyllä yksi lempparijutuista meillä, diy-naulakko! :-D

      Poista
  9. Ihana kimppu <3 meinasin lähteä illalla poimimaan luonnonkukkia mutta onneksi en lähtenyt kuin vettä rupesi tulemaan ihan tolkulla. Huomenna pitäis iltasella arskan paidtaa niin jos sitten kävisi samalla neitin kanssa iltalenkillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3 Onneksi hain eilen, täällä satelee nyt kaatamalla! :-O

      Poista
  10. Aivan ihanan kesäisiä kuvia! Tuli ihan sellainen olo, että biksut päälle ja ulos ottaan aurinkoa... sitten katsoin ulos ja vettä sataa, nääh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-D Joo, ei kyllä biksuilla nyt tarkene! :'-D

      Poista
  11. Aivan upeat kuvat ja tuo keltainen on kyllä niin piristävä väri <3! Mun tytär kysyi eilen, että milloin se kesä alkaa!? Sanoin, että no sen pitäisi olla just nyt vaikkei siltä vaikuta! EH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, jäänyt ihana kommenttisi täysin huomiotta! :-/ Kiitos paljon ihana <3 Jospa se kesä nyt pikkuhiljaa alkaisi, ainakin näyttäisi jo lupaavalta... ;-)

      Poista
  12. Eilen oli kyllä niin upea päivä, se paras kesäpäivä tähän asti :) Sai terassin sisustuskin hieman tuulta alleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli kyllä, suorastaan lämmin! =) Sellaisia lisää <3

      Poista