sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ensimmäinen postaus

Pitkäaikainen haaveeni oman blogin perustamisesta sai vihdoin tuulta siipiensä alle. Blogissani tullaan näkemään kotimme sisustusta sekä inspiraatiokuvia matkan varrelta.


 Lisäksi blogissani tullaan keskittymään rakkaan harrastukseni leivonnan pariin. Leivonnassa minulle on tärkeää etenkin näyttävä ulkonäkö ja koristeellisuus. Makeat leivonnaiset ovat erikoisalaani. 


Tervetuloa mukaan seurailemaan.

10 kommenttia:

 1. Näyttääpäs oikein kivalta tämä blogisi :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää, jään lukijaksi samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveän paljon -anu-! <3 Alkumetreillä vielä ollaan, ihana jos jaksat seurata miten kehityn tässä touhussa :)

   Poista
 3. Meillä on näköjään samat intohimot -sisustus ja leipominen :) Saaks kysyä tarkemmin missä päin Oulua asutte? Me asutaan Haukiputaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! :D Itse haluan tällähetkellä leivonnan saralla harjoitella nimenomaan tuota koristelua erilaisilla materiaaleilla, ja pikkuhiljaa alkaa keittiöstä loppua säilytystila kun joka paikka pursuaa pursottimia, koristeita, sokerimassoja ynnämuita :´) Mutta tottakai makukin on tärkeä. Itseasiassa asumme Tyrnävällä, joka varmaan kohta myös liittyy Ouluun...

   Poista
  2. Kuulostaa tutulta, mullakin leipomistarvikkeet on vallanneet keittiön kaapit :D Mullahan löytyy leivontablogikin (http://www.nisunassu.blogspot.fi/), jota kylläkin päivittelen harvakseltaan.

   Poista
  3. Pitääpäs käydä kurkkaamassa sekin! :) Huomenna voisi jotain leipasta, jos sisustamiselta ja kuvaamiselta ehtii.. ;)

   Poista
 4. Täällä kans uusi lukija liittyi ;)

  VastaaPoista
 5. Lämpimästi tervetuloa mukaan! <3 :)

  VastaaPoista