keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Tilpehööriä?

Täällä aletaan pikkuhiljaa pääsemään takaisin elävien kirjoihin. Ehkä eilisiltainen kuume sai pöpöt nujerrettua. Räpsin muutaman kuvan meidän keittiön tilpehööreistä. Toisaalta tykkään aivan hirveästi pienistä söpöistä esineistä, ja toisaalta niitä voisi ripotella vähän jokapuolelle, mutta sitten pieni järjenääni kuitenkin kehoittaa jättämään suurimmanosan ihanuuksista kauppaan. Kun pitää olla käytännöllistä, ja helppoa siivota, ja ja ja... Mutta olisihan elämä aika tylsää ilman pieniä kauniita esineitä, vai mitä?

6 kommenttia:

 1. Ihania tilpehööriä, tykkään!!:) Ja ne, jos mitkä luovat sitä tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niimpä! :D Tilehöörit on sekä ihastuttavia että vihastuttavia ;)

   Poista
 2. Oispa meijän keittiössä enemmän tilaa kaikelle tilpehöörille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vähän sama ongelma, kaikkea sellaista ei saa esille mitä haluaisi. Isompi keittiö tilaukseen siis! ;)

   Poista
 3. Kyllähän se olisi kiva, jos osaisi elää ilman tilpehööriä. Minulla on sellaisia kausia, että ylimääräiset tavarat pitää laittaa pois, mutta pikkuhiljaa ne hiipivät taas näkyville. Ja nyt joulun aikaan ne vain lisääntyy. Mutta yleensä uuden vuoden jälkeen alkaa taas "tyhjempi" kausi. Mutta toisaalta vaihtelu virkistää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa niin tutulta :) Vasta karsittiin olohuoneesta pikkutavaraa vähemmäksi, mutta tilalle tuli monta uutta kynttilänjalkaa ja tuikkukippoa. Että se siitä :D

   Poista