lauantai 24. toukokuuta 2014

Kirsikkapuu kukkii!

Lauantaimoikat!


Täällä mennään jo päivissäkin ihan sekaisin, kun monta päivää kotona oltu ja sairastupaa pidetty. Molemmat pojatkin olleet kipeinä, saa nähdä vieläkö mieskin sairastuu... Tänäänkin on saatu nauttia ihanasta kesäsäästä, tylsää, kun tänne lupasi jo viilenevää huomisesta alkaen. Ehtinyt vähän jo tottuakin näihin ilmoihin, ja kesävaatteetkin tuli pengottua esille ja laitettua kaappiin. Toki villapaidatkin on edelleen ihan yhtä saapusalla ;-) No näihimpä ei paljon itse pysty vaikuttamaan.

Mutta ihana asia minkä tänään huomasin oli se, että minun kirsikkapuuni kukkii! Olen niin iloinen, että nekin selvisivät talven yli :-)


Ja omenapuukin ihan kohta <3Lämmintä loppuiltaa!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana että ovat selvinneet talvesta nuin hyvin! :-) Nuita voi vaan ihastella! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista. Meillä kirsikat jo varistivat kukkansa. Omenat vielä kukkivat upeasti.

  VastaaPoista
 3. Piti tulla kurkkimaan pitkästä aikaa kun muistin tänään ku vastaan kävelitte, että sinäkinhän pidit blogia. Kirsikkapuut on ihania ja niiden kukkaset vielä ihanempia, meidän raasut kirsikkapuut ei kestäneet talvea, oksat muuttu harmaiksi ja puunrunko lahos.. Jospa joskus vielä meilläkin kukkis kirsikankukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys oli minullekin, että molemmat säilyivät hengissä hankalasta talvesta! Sissejä ovat, niinkuin kasvattajansakin :-)

   Poista
 4. Kauniita kukkia! <3 On se kesä vaan kiva. :) Toivotaan, että tässä ei vielä ollut suven ainoat helteet, vaan että saataisiin aurinkoa jatkossakin!

  VastaaPoista
 5. Ahh, kirsikkapuu! <3 Minäkin olen jo pitkään sellaisesta haaveillut, joskohan sitä tänä vuonna sais hommattua itsellekin! :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten pitkällä siellä puut ovatkin! Täällä ei meillä vielä omenapuissa lehtiä näy - silmut vasta(!) Ja niiiiiiiin kaunis tuo kirsikkapuu. Oih! ♥

  VastaaPoista