sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vanhassa vara parempi...

Heipparallaa!

Tänään on saatu nauttia taivaallisesta kesäsäästä, auringosta ja lämmöstä. Tai kuka on ehtinyt niin on nauttinut. Itselläni koko päivä on mennyt taloa siivoillessa, pah. Mutta nyt on hyvä mieli, kun on siistiä ja puhdasta! :-) 

Mutta niin, tämä postaus koskee oikeastaan aarretta, minkä vihdoin viimein pidemmän metsästyksen jälkeen sain kuin sainkin ostettua meille. Ihana, ihana 50-luvun senkki! Bongasin sen Tori.fi:stä, ja hintaa oli 75e, eli puoli-ilmainen! Olen kyllä niin tyytyväinen :-) Pari muutakin vanhaa aarretta kotiutettiin eilen, mutta niistä lisää toisella kertaa.. ;-)





















Muutenkin olohuone sai tänään vähän kesäisempää ilmettä...






Oikein aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille! :-)

14 kommenttia:

  1. Hieno senkki ja halvalla lähti!
    Ihana olkkari<3
    Täälläkin on ollut myös tosi lämmin päivä, mukavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♡ Kyllä näissä oikeasti vanhoissa tavaroissa on sitä jotain... :-)

      Poista
  2. Todella hieno senkki! :-) Mikä ihana tunnearvo tuolla vanhuksella on! <3 Tosi namu! :-)

    Aurinkoista alkuviikkoa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain olekin, kukaan ei tiedä missä kaikkialla tämä kaunotar on kulkenut :-)

      Poista
  3. Ihana senkki!! <3 Olet kyllä edullisesti sen saanut, noistakin osataan pyytää välillä melkoisia summia.. Kauniilta näyttää teidän olkkarissa! Paperipallot näyttää kivalta tuossa ikkunan edustalla :)

    Kivaa maanantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :-) Rouva joka tätä myi, asuu itse USA:saa, ja oli tyhjentämässä vanhempiensa taloa Oulussa. Ilmeisesti oli vähän kiirus päästä eroon :-)

      Poista
  4. Hieno, upea! Sopii teidän huusholliin kuin nappi silmään :)
    Nyt on ihanan lämmintä, saa jatkua mun puolesta!
    Ihanaa viikkoa Minna ja odotankin postausta, mitä muuta kivaa olet löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pia, onhan tuo hieman eri kaliiperia mitä Ikean Malm-lipasto :-)
      Ihanaa viikkoa sinullekin ♡

      Poista
  5. Oi, kaunis ja sopii teille niin hyvin! <3 Minäkin olen pikkuhiljaa lämmennyt tällaisille vanhemmille huonekaluille, vaikka en ole vielä uskaltanut hankkia meille mitään. Pitää varmaan lähteä itsekin Torille bongailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tori on kyllä hyvä kauppapaikka, niin ostajalle kuin myyjällekin :-) Hiljattain minäkin olen vasta näihin ihastunut, vanhasta talosta tosin haaveillut jo pidemmän aikaa :-)

      Poista
  6. Niin nättiä ja keväistä! Ja hienon löydön teit!
    Välillä on kiva siivoilla ja tohottaa kotona,säästä riippumatta, kun saa sitten nauttia siitä puhtaudesta ja järjestyksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette :-) Kyllä puhdas koti on parhautta <3

      Poista
  7. Kaunis lipasto kyllä, mää oon aina tykännyt 50-60 luvun kalusteista ja niiden kepeydestä ja sävyistä, tosin tammisävyiset on ainoita mitä oon tähän mennessä kelpuuttanut kotiini :) yllättävää nähdä tuollainen juuri teidän kotona kun muistelen, että kyseiset sävyt ei ihan niihin lemppareihisi kuulunut. Mutta sisustusmauthan muuttuu ja sehän tässä sisustamisessa onkin parasta kun voi etsiä sitä omaa tyyliä ja makustella erilaisia sisustuksia löytäen jossain kohti sen omanlaisen tyylin ja sisustuksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä oli kyllä löytö. Minä en ehkä koskaan saa tietää sisustustyyliäni, se kun vaihtelee sen mukaan mikä milloinkin hyvältä tuntuu. Pääasia kuitenkin on se, että tunnelma olisi kodikas, ja sitä muunmuassa näillä vanhemmilla kalusteilla nyt haetaan. Tuo väri menee näin vähissä määrin, enemmän kuitenkin olen vaaleiden ja pastellisävyjen kannalla, edelleen..

      Poista