sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Itsellekin jotain pientä





















Olen aina ollut hirveän huono ostelemaan itselleni mitään, vaatteita varsinkaan. Lastenvaatteiden osalta hintalappuun ei tule katsottua ihan niin kriittisesti mitä omien ostosten kohdalla. Toki en lapsillekaan ostele mitään hirmu kalliita merkkituotteita tietäen, että hetken päästä ne ovat joko puhki, tai muuten vain sotkettu siihen malliin, että vaikka kuinka kyse olisi merkkituotteesta ei kukaan niistä enää maksa mitään. Näin ainakin sisävaatteiden osalta, ulkovaatteet ovat asia erikseen.

Mutta siis yleensä koluan kaikki ale-rekit, niin lasten kuin aikuistenkin, ja usein niistä tekee hyviä löytöjä. Niin eilenkin. Tämä ihana t-paita oli pakko ottaa, vaikka aikaisemmin en ole oikeastaan printtipaidoista välittänyt ollenkaan, mutta näköjään sitä pikkuhiljaa lämpenee näidenkin suhteen.. Hintaa oli 5e. Ja tämä kiva vaalean pinkki huivi, 3,5e. Kenkähankinnat ovat myöskin viimeaikoina aiheuttaneet päänvaivaa. Pitäisi löytää kevyet ja lämpimät yksilöt, joilla olisi vielä hyvä kävelläkin!
Vinkkejä otetaan vastaan.


Aurinkoista sunnuntaita!

18 kommenttia:

  1. Alelöydöt on huippuja! Minulla on sama vaiva, usein laiminlyön vaateostokset totaalisesti. Huomaan jatkuvasti priorisoivani sisustushankinnat vaatehankintojen edelle! :D Tällä viikolla oli kuitenkin pakko hinautua vaatekauppaan, kun töihin ei yksinkertaisesti ollut enää mitään järkevää päällelaitettavaa. Onnekseni löysin pari uutta pitkähihaista vaatekaapin piristykseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiin noin, että mielummin ostaa kivaa kotiin, kuin itsensä päälle ;-) Tietysti jos rahaa olisi pilvinpimein niin asia olisi ehkä toisin... :-P

      Poista
  2. Alelöydöt parhautta. Sama meininki meilläkin lastenvaatteiden suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä! Ja kiva kun niitä on tarjolla ympäri vuoden ;-)

      Poista
  3. Upea paita ja ihanan värinen huivi!!!
    Joskus kyllä tekee hyviä löytöjä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! :-D Noita huiveja ei tahdo raaskia normaalihinnalla edes ostaa, tuppaavat olemaan aika kalliita... :-)

      Poista
  4. Kivoja löytöjä!
    Minullakin olisi kengät talveksi etsinnässä. Nyt syksyksi pitäisi ostaa uudet goretexkengät. Entisissä toinen kenkä ei pidä yhtään vettä, se vuotaa pohjasta, joten eipä niillä paljon kävellä märillä keleillä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, kyllä se silloin on uusien kenkien paikka! :'-D Itse joutuu töissä pihalla seisoskelemaan, asettaa haasteita tässä asiassa :-)

      Poista
  5. Tulin vastavierailulle ja täällähän on kiva blogi! <3 Hyviä löytöjä alesta, itselläni on vähän sama juttu, että tyttärelle tulee kyllä osteltua, mutta itselle ei oikein mitään. :D

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Jenni, tervetuloa! :-) ♡
      Näin se kyllä tuppaa menemään, lapset aina etusijalla, kaikessa :-)

      Poista
  6. Oikein kiva t paita ja ihana tuo huivi!! :))

    Kivaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain, olen samaa mieltä! :-D Mukavaa viikkoa sinnekin <3

      Poista
  7. Onpas vain kiva paita. Minä kans koluan aina ale-rekit ja usein ostan vaatteet alesta, sieltä tekee hyviä löytöjä! Ihania kuvia olet ottanut!!!

    VastaaPoista
  8. Olipas hienoja löytöjä :) mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, ja samoin sinne myös ♡ :-)

      Poista