maanantai 20. heinäkuuta 2015

Erilaisia kuviaHeissan!

Tänään vähän erilaista asiaa.. Tämä ei nyt liity mitenkään oikeastaan sisustusaiheiseen blogiini, mutta halusin silti jakaa tämän asian kanssanne. Moni on ehkä huomannut, kenties ihmetellytkin, kun Instagram tililläni julkaisen nykyisin paljon myös ihan muuta kuin sisustusaiheisia kuvia. Intohimoni valokuvausta kohtaan harrastuksena on kasvanut suuresti viimeaikoina, ja olen halunnut asettaa itselleni enemmän haasteita kuvaajana. Pikkusiskoni vinkkasi minulle Instagramissa olevasta Jjcommynity-yhteisöstä, joka on yksi maailman suurimmista kuvagallerioista. Heiltä tulee päivittäin uusi aihe kuvaamista varten, jonka jälkeen ympäri maailmaa toimivat editorit valitsevat parhaat palat pääeditorin nähtäväksi, joka sitten julkaisee parhaita kuvia pääsivullaan. Olen halunnut tarttua tähän haasteeseen. Aiheen mukaan kuvaaminen vaatii ajatustyötä, ja antaa enemmän mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Olen ollut mukana näissä kuvioissa ehkä muutaman viikon, ja pari kuvaani onkin jo valittu pienempään kategoriaan (JjColorlove) ja nyt viimein, viimeyönä juurikin tuo yllä oleva apilakuva oli valittu ja julkaistu JjCommynityn pääsivulla! Olen niin häkeltynyt ja onnellinen tuosta kunniasta, ja tämän ilouutisen halusin siis jakaa myös teidän kanssanne! Tällainen huomionosoitus kannustaa todellakin jatkamaan edelleen harrastamista valokuvauksen parissa.

Blogi pysyy edelleen sisustusblogina, mutta Instassa tullaan jatkossakin siis näkemään kuvia jos jonkinmoisia, hyvinkin erilaisista aiheista, ja tämä on hyvin kiehtovaa ja palkitsevaa. Kiitos jos jaksatte pysyä mukana! :-)

22 kommenttia:

 1. Kuulostaapas mielenkiintoiselta! Täytyy heti käydä ihailemassa Instassa noita kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Vau, onnittelut! Kiitos vinkistä, kävin jo katselemassa tuota galleriaa. Sieltä löytyikin toinen toistaan inspiroivampia ja taidokkaita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♡ Siellä on uskomattoman hienoja kuvia kyllä! :-)

   Poista
 3. Tätä silloin ihmettelinkin :) kuulostaa kyllä älyttömän mielenkiintoiselta ja huippua kun jaoit täällä blogissa siitä tietoa :) kiitos :)

  Ja suuret onnittelut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Seija ♡ :'-) On tuo kyllä varsin koukuttavaa, ja mukavan haasteellista! :-) Ja mikä uskomattominta, äsken valittiin taas yksi kuvani, yllä oleva lehtikuva!! :'-D

   Poista
 4. Vau! Paljon onnea! :) Ja kiitos kun vinkkasit tuosta, pitää kyllä itsekin käydä tutustumassa!! Kuva on muuten aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana, olen ihan otettu kyllä saamastani huomiosta! :'-)

   Poista
 5. Onnittelut!
  Pitääpä käydä kurkkimassa tuota galleriaa ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea Minna<3
  Kauniita ovat nuo kuvat!

  VastaaPoista
 7. Aivan upeaa kuulla! HIENOA ja onnea! Kaikki muukin kiinnostaa eikä vain sisustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! ♡ :'-) Ja tosi kiva kuulla! :-D

   Poista
 8. Wau! Onnea siitä! Ja se on upea kuva!

  VastaaPoista
 9. Vai tämmönen homma :) pitää kurkata tuo tili :)

  VastaaPoista
 10. Kauniit kuvat <3 Onnea! Varmasti mukaansa tempaavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! :-) Kiva kuvata välillä muutakin kuin kotia :-)

   Poista
 11. Vähän myöhässä kommentoimassa ;) , mutta lämpimät onnittelut huomionosoituksistasi valokuviesi johdosta Minna! <3 Tosi hieno juttu! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tosi mukavalta tuntui kommenttisi, vaikka "myöhässäkin"! :'-D

   Poista