tiistai 27. tammikuuta 2015

Herkullinen helmililja























En ollut uskoa silmiäni kun Lildlissä viikonloppuna kävin, kun myynnissä oli helmililjoja! Muistan kuinka viimevuonna odotin näitä kopollakourin myyntiin tulevaksi, ja taisi se olla aika myöhäinen kevät ennenkuin tärppäsi. Siksipä olikin hyvin iloinen yllätys, että nyt jo! Muihin kauppoihimpa näitä saa varmasti vielä tovin odotella. Ehkei vielä kuitenkaan sanota että olisi kevättä rinnassa, mutta kyllä nämä ihanat kukkaset vain kovasti mieltä ilahduttavat! Mukavaa tiistai-iltaa :-)

21 kommenttia:

  1. Ooh, ihania!! <3 Sopivat kivasti tuohon tähtiruukkuun :) Noita pitäisi itselläkin saada, joten ehkä suuntaan pian itsekin Lidliin ;) Kivaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä niin söpöjä! :-) Heh, keksipurkista on moneksi.. :'-D Ei muuta kuin Lidliin! :-D

      Poista
  2. Täällä samoja odotettu enemmän kun kovasti! :-D Narskuja on monessa paikkaa, mikä on mielestäni ihme, yleensä nämä ovat ensin :-) Tänään plantagenista otin pienen (vähän reppanan) yksilön mukaan kun muuta ei ollut :-D Toivottavasti pian tulee hyviä yksilöitä myös :-)

    I h a n a t kuvat olet taltioinut tästä hurmaavasta kukasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin näytti tullessaan kyllä aika säälittävältä, mutta kyllä se vaan näkyy aukeavan, jes! :-D

      Poista
  3. Varmaankin on mentävä käymään Lidlissä piakkoin ;)

    VastaaPoista
  4. Täälläpäin ei vielä nuita ihanuuksia ole näkynyt, ruotsin puolella ehkä olis...
    Kauniita ovat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään missään muualla ole nähnyt, edes Bauhausissa vaikka siellä hyvä valikoima yleensä onkin :-)
      Ehkä niitä pian tulee marketteihinkin... :-)

      Poista
  5. NÄyttää kivoilta :) Meillä ei ole tainnut koskaan olla näitä helmililjoja sisällä, ulos niitä olen yrittänyt kylvää mutta eivät kasva sitten millään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en ole koskaan istuttanut :-D Hyvin lyhythän näilläkin kukinta on, mutta onneksi eivät ole kalliitakaan! :-)

      Poista
  6. Todella kauniita kuvia!!

    VastaaPoista
  7. Kauniit ja tarkat kuvat! <3 Voisit tulla pitämään tänne pientä valokuvauskurssia! ;) Minä olen yrittänyt etsiskellä näitä kukkasia täältä meiltä, mutta ei löydy vielä. :/ Tiedän kyllä tarkalleen paikan, mihin ensimmäisen helmililjani tökkään - sitä odotellessa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh.. Se kurssi on äkkiä pidetty.. Yhdellä sanalla, valo! :'-D Kiitos ihanasta kommentista Kristiina ♡ :-) Höh, outoa ettei siellä etelämpänä ole vielä näitä näkynyt! :-O

      Poista
  8. Ihania ovat. Vitsit kun nämä sinun kuvat on aina niin kivoja.. omat alkaa tuntua tosi köppösiltä ja liikaa kuvatuilta. Pitäisi itsekin ottaa kuvia vaan yksityiskohdista... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh noh.. Tässähän ihan punastuu kun noin kehutaan.. Kiitos! ♡ :'-) Ja totta, että itse keskityn enemmän yksityiskohtiin, kun ei tässä meidän asunnossa noin laajemmalti ole paljoa näytettävää... :-P Eikä sinun kuvasi mitään köppösiä ole!! :-)

      Poista
  9. Voi ihanat helmarit! Mielestäni helmililjat tuovat kevääntuntua sisälle, olipa sitten vielä vaikka tammikuu. Varsinkin silloin, kun ulkoa tulee edes vähän valoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :-) Kieltämättä tuli keväinen fiilis, kun sai näistä niin ihanan valoisat kuvat otettua ♡ :-)

      Poista
  10. Ja Ikeassa nämä olivat jo alekärryissä :D. Ikea taitaa ollakin aika edeltäjä aina näissä kukkajutuissa. En kyllä vain ymmärrä miksi ovat niin ajoissa - ihan turhan ajoissa.
    Helmililjat ovat kyllä yksiä kevätlemppareitani. Oih! <3

    VastaaPoista