sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Pinnatuoliaikaan

Heippa!

Ilma on kuin syyskuussa, tuulee ja pirun kylmä! Lunta ja pakkasta odotellessa... Mutta siinäpä hyvä syy olla sisällä ja sisustella! Sain viimein mustat keinonahkatuolit keittiöstä myytyä, ja tilalle oli tarkoitus hankkia jotain Ikeasta, kunnes... Poikkesin mökillä aittaan, ja mitä sieltä löytyikään? Kaksi aivan ylisöpöä vanhaa pinnatuolia! Ei muutakuin kotiahan ne piti tuoda. Ja muistin että äidillä on vielä kaksi erilaista pinnatuolia, jotka sain myös tänne meille. Eli vanhat ja eriparituolit ovat nyt vallanneet meidän keittiön, mutta eivätpä ainakaan ole synkkiä! Katsotaan nyt sitten kauanko näillä mennään, päädynkö jossain vaiheessa vielä niihin Ikean tuoleihin vain porskutellaanko näillä... Tämä on varmaan taas sitä sisustamisen kerroksellisuutta! ;-)

Ps: pöydän päädyssä oleva ikivanha tuoli on myös mökiltä meille kulkeutunut...

20 kommenttia:

 1. Meilläkin on pinnatuolit ja rakastan niitä! Kaveriksi löysin nettikirpparilta pari Thonet:ia. Pinnatuolit ovat olleet myös super-kestävät - ja miksipä ne tässä meillä rikki menisivätkään, kun ovat pysyneet ehjänä jo muutaman vuosikymmenen. :)

  Teinkin vähän aikaa sitten postauksen meidän ruokaryhmästä; http://nuapurissa.blogspot.fi/2015/06/thonetit-kirpparilta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Maru! :-) Kyllä nämä vain eri kepeät ovat verrattuna entisiin tuoleihimme, en tykännyt yhtään...
   Nämä meidän pinnatuolit kaipaisivat vähän kyllä liimaa, sen verran nitisee ja natisee! :'-D

   Kiitos linkistä, pitääpä tsekata! :-)

   Poista
 2. Pinnatuolit ovat kyllä ihan parhaita! Meilläkin niitä neljä kunnostettua ruokapöydän ympärillä, vielä kun löytäisi kaksi mustaa tai metallista (Tolixeista haaveilen) tuolia neljän valkoisen pinnatuolin kaveriksi, niin olisin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekin ihastunut noihin, ja tykkään ihan puunvärisinä :-) Tolix tuolit ois kyllä myös aika mageet! :-)

   Poista
 3. Pinnatuolit <3 <3 meillä oli tampereella asuessa pinnatuolit ja tasaisesti niitä kaipaan :) joskus vielä pääsee käyttöön :)

  Ihanat eripari tuolit, eriparisuus on pop itselläkin monessa asiassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sinulla on vielä ne tallessa uudelleenkäyttöä varten :-) Itsellä vielä totuttelua eriparisuuteen.. ;-)

   Poista
 4. Olen metsästellyt paria pinnatuolia lasten huoneisiin...vielä ei ole tärpännyt. Kysyntä niin kova, että aina ehtivät kirppareillakin mennä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torissa niitä aina vilahtelee, tsekkaapa sieltä! :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-D Tuo vihreä on jostain 30-40-luvulta :-)

   Poista
 6. Ihanat tuolit<3
  Täällä paistaa, mutta tuulee myös tosi kylmästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ♡ Joo kyllä täälläkin paistanut koko päivän, terassilla tarkenee! :'-D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, on näissä ainakin ajanpatinaa! :-D

   Poista
 8. Hienot tuolit! Mä muuten ostin ihan saman kukkakimpun viime viikolla :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan valoisa keittiö. Meiltä lähti extemporee keittiöntuolit sunnuntaina eikä uusista ollut tietoakaan. Eilen tein kuiten tilauksen ja neljän viikon päästä pitäisi uusien saapua. Missähän tikun nokassa sitä istuisi lomalla. Hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanni! :-) Hih, se riski näissä kalustekaupoissa on, että välillä pitää tosiaan syödä seisaaltaan tai muuta vastaavaa, niinkuin täälläkin on käynyt! :'-D Ja nyt pitäisi alkaa ruokapöydän vaihtoon... :-O

   Poista
 10. Mun lapsuudenkodistani löytyy noita samaisia tuoleja, ihania ovat! <3 Mä haaveilen täällä myös uusista tuoleista. nykyiset alkaa olemaan niin tuhottoman kuluneet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinnatuolit on kyllä kivoja, kepeitä ja siroja :-)

   Poista