torstai 10. huhtikuuta 2014

Mustikkarahkaherkku

Heipparallaa!

Olen miettinyt, ja vakaan varovasti päättänyt, että kun kaupassa kaikki jogurtit ynnämuut ovat nykyään niin hinnakkaita, että haluaisin itse tehdä enemmän näitä korvaavia tuotteita. Ja olisihan se tietysti terveellisempääkin.. Mutta edelleen, monta kertaa laiskuus voittaa ja sitä nappaa vain kaupan hyllyltä sen valmispurkin mukaan. Tänään kuitenkin tein tämmöisen ihanan mustikkarahkan, kun jääkaapissa oli mansikka-raparperirahkaa ja kermaa, ja pakastimessa mustikoita. No siitä tervellisyydestä en tiedä, mutta oijoi kun tuli hyvää! :-) Eikä tämä mitään pöllömmän näköistäkään ole, samalla myös siis silmänruokaa ;-)



















Makoisaa illanjatkoa! :-)

12 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä herkkua olet tehnyt! Olen myös monesti miettiny, että mitä kaikkea muuta noissa kaupan valmiissa jutuissa on, mutta juuri se helppous ratkaisee usein, valitettavasti!
    Hyviä öitä Minna ja kivaa huomista, perjantaita, jipii!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kyllähän niissä on paljon sellaista ylimääräistä, mitä ei tarvitsisi syödä... Pitäisi kyllä skarpata tämän asian suhteen! :-)

      Poista
  2. Oijjjoijoi ompas herkullisen näköistä! Kannatan itsetehtyä rahkaa/jogurttia. Ostamme valmiita rahkoja/jogurtteja ehkä muutaman kerran vuodessa. Ja voi, miten keinotekoisilta ne maistuukaan, kun suu tottuu itsetehtyyn...

    Mukavaa perjantaita Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, hatunnosto sinulle! :-) Kivaa perjantaita myös sinne!

      Poista
  3. Voi, mitä herkkua olet tehnyt!
    Kyllähän itsetehdyt ruuat ja leivonnaiset on paljon parempia ja terveellisempiä, mutta välillä haluaa päästä helpolla ja ostaa valmista kaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää! :-P Mutta useimmiten sitä vaan sortuu valmiisiin... :-/

      Poista
  4. Nam, onpa herkullisen näköistä! Meillä harvemmin käytetään kaupan valmiita jogurtteja.. Sisältävät minun mielestä paljon sokeria ja turhia aineita! Meillä syödään rahkaa useasti marjoilla ja maustamatonta jogurttia! :) Sinulla on kiva blogi, eksyin tänne sattumalta pari viikkoa sitten!
    ~Sanna~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, ja kiva kuulla että tykkäät blogistani, lämmittää kovasti mieltä :-)
      Ja totta kyllä on, että valmisjogurtit sisältävät ihan liikaa sokeria ynnämuuta! Pitäisi tehdä itse paaaljon enemmän :-)

      Poista
  5. Onpas freesinnäköistä herkkua. Lurps!!

    VastaaPoista
  6. Nam! Minäkin rahkojen syömärinä olen huomannut, että jogurtit alkavat maistua keinotekoisille. Mutta... tiedän tunteen... helpommalla pääsee... :D Vai pääseekö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pääsee, valitettavasti ;-) Mutta hyvä jos välillä edes itse vaivautuu tekemään, ei oteta paineita! :-D

      Poista