perjantai 20. joulukuuta 2013

Askartelua

Huomenta kaverit!
Tänään on luvassa rankka päivä. Naapurin rouvan kanssa lähdemme kauppakierrokselle, tarkoituksena saada nyt hankituksi kaikki joulun ruoat, lisää kukkia, askarteluvälineitä ynnä muuta... Saapa nähdä kuinka meidän käy!
Eilen tein tällaisen asetelman luonnonantimista, ja kaapinkätköistä löytyneistä vanhoista joulukoristeista. Tykkään että tuli tosi kiva! Mitä mieltä te olette?
Materiaaleja vielä jäikin, joten katsotaampa mitä hauskaa niistä vielä keksisi ;)
Hauskaa päivää! <3

10 kommenttia:

 1. Voi, äärettömän kaunis tuli <3 Tykkään tykkään tykkään!
  Saapas nähdä mitä ihanaa vielä keksit :)
  Ja kivaa shoppailupäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pia ihanasta kommentistasi!! <3 Itekkin tykkään, että tuo onnistui, eikä tullut kalliiksi! ;)

   Poista
 2. Nättihän tuosta tuli! Tykkään valkoisesta ja luonnonmateriaaleista.

  VastaaPoista
 3. Tulipas kiva asetelma:)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tuli <3 Miten teidän kävi kaupungilla?! Ei varmaan tainnu ainoina olla;) Mulla edessä vielä ruokien ja viimeisten juttujen haku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä Niina, yllättävän hyvin meni, vaikka meillä oli vielä tuo meidän eskarilainen mukana! :D Oltiin niin aikaisin liikkeellä, ettei ehtinyt väentungosta syntyä. Ihan huippua, että kaikki alkaa olla hommattuna nytten! <3

   Poista
 5. Voi kuinka kauniita kuvia ja kiva, kun sait kaiken hommattua, nyt saat nautiskella ja fiilistellä joulua rauhassa?? Vai? :) Leppoisaa iltaa sulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Nooooo, onhan tässä vielä kaikenlaista pientä puuhaa, kakut leipoa vielä jossain välissä ym. ;) Mutta kyllähän stressaavin vaihe on takanapäin.. ;)

   Poista