torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivä

Hyvää Tapania rakkaat lukijat. Joulu alkaa olla kohtapuoliin paketissa tältä vuodelta, ja aletaan valmistautumaan uudenvuoden vastaanottoon. Kieltämättä nämä monet pyhät alkaa jo tuntumaan jäsenissä, ja mieli suuntaa jo hieman arjen askareiden suuntaan. Mutta yritetään nauttia vielä tämä päivä. Onneksi kinkku ja kala maistuu edelleen hyvältä.. ;)

<3 Tässä vielä muutama kuva meidän aattotunnelmista. <3


Ihanaa päivänjatkoa ystävät <3

9 kommenttia:

 1. Kauniin näköistä <3
  Kieltämättä useampi pyhäpäivä tuntuu kropassa...ja niin mahdottoman liukasta, ettei ole uskaltautunut ulkoilemaan. Tänään kuitenkin ajattelimme rohkeasti pikkulenkille :) Mukavaa Tapaninpäivää sinnekin, ystävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Pia <3<3<3 Täällä on onneksi pyörätiet jo sulaneet, että sen puoleen ulkoilu jo onnistuu. Enään ei ole kuin kehtaamisesta kiinni.. ;)

   Poista
 2. Ihanat hopealusikat. Kaunista ja jouluista. Joo, varmaan meissä jotain häikkää on, kun pitäisi olla jo vähän actionia... ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, miehellä on niitä kahdet, toiset vuodelta 1928. :) Toiset vuodelta 1954. Ensimmäistä kertaa hän aattona ne kiillotti, mutta ei sitten raskittu käyttää.. ;)

   Poista
 3. Kauniita kuvia Minna :) samoin alkaa täälläkin pyhät tuntumaan ja tämä päivä mennään vielä jouluruuilla, mutta huomenna jo muuta ja kevyempää!!! Mukavat Tapanit :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia olet taltioinut ♡ näitä oli ilo katsella :-)

  Kaunista tapaninpäivää ♡

  VastaaPoista