tiistai 17. joulukuuta 2013

Uusi pöytäliina

Kylläpä meinasi taas itku päästä kun aamulla koiraa käytti lenkillä.. Koko yön taas satanut vettä, joka paikka ihan hirmu liukas ja lumet tipotiessään. Miksi, oi miksi meille ei tule kunnon talvea?! No, ei auta kun tehdä sisälle sitä joulun tunnelmaa, ja laittaa verhot kiinni ;) Hieman ehkä lohduttaa uusi ihana pöytäliinani, jonka eilen vihdoin viimein, monen kuukauden kuolaamisen jälkeen Halpa-Hallista kotiutin <3 Hieman bling blingiä, että sopii jouluun, mutta värin puolesta menee vaikka läpi vuoden. Uhkaavasti näyttää siltä, että joulukukkanikin nuupahtaa juuri ennen h-hetkeä, joten joutunee ostamaan vielä uudet...

Mukavaa tiistaita, kurjasta kelistä huolimatta :)
11 kommenttia:

 1. Voi että, kun siellä maa mustana, täytyy vain toivoa, että saisitte ainakin jouluksi lunta, liukkaat kelit ovat niin inhottavia! Minunkin joulukukat nuupahtavat ja uusia täytynee vielä hankkia ennen h-hetkeä. Pöytäliina on kaunis ja menee pitää ympärivuoden. Mukavaa päivää sinulle:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Sari <3 Niin, ei voi kuin toivoa, huonolta kyllä näyttää kun säätiedotuksia katselee.. :(

   Poista
 2. Tuo ihanuusko on halpa hallista? :-) Olen juuri tuon tyyppistä liinaa etsinyt täysin tuloksetta ja jo toivonkin menettänyt! Ihanaa, kiitos vinkistä! :-) <3

  Enkelikonvehdit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Seija <3 Kyllä noita liinoja on siellä ollut jo tooooosi kauan, nyt vasta raskin sen ostaa, vaikka ei kyllä kalliskaan ollut, 12,95 e. Sieltä tekee ihania löytöjä kyllä :)

   Poista
 3. Täälläkin sataa vettä ja on synkkä ilma:( Pitää yrittää ylläpitää joulufiilistä sisällä ja poltella kynttilöitä.
  Ihanan liinan olet löytänyt:)

  VastaaPoista
 4. Juu ei paljon naurata kun ulos katsoo :( Onneksi kohta tulee pimeä! ;) Liina on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 5. Meilläkin alkaa lumet olla pelkkää havetta vaan... 2 sääennustetta vilkaisin aamulla ja toisessa lupailtiin vähän lunta toisessa mustaa Joulua ja minähän uskon tuohon ensin mainittuun!
  Kaunis liina <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pia <3 Joo, ei tässä voi kuin uskoa, toivoa ja luottaa, että vielä saataisiin valkoinen joulu...

  VastaaPoista
 7. Ompas ihana liina <3 Halpahallista tekee kyllä välillä vaikka mitä kivoja löytöjä.
  Täälläkin yöllä satoi vettä ihan kaatamalla, ei kyllä tunnu yhtään joulukuulta. Mutta ei anneta kelin latistaa joulufiilistä :)

  VastaaPoista
 8. Voi ku kaunis pöytäliina!! Meinasin tilata samantyyppisen Jotexilta, mut taidankin käydä katsomassa, jos tuollaisia löytyy meidänkin Halpiksesta :) Ihanat purkit hyasinteille! Mun sintit on just avautumassa, eli aika passelisti joulua varten. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Heli <3 Käyhän kurkkaamassa, olisiko sielläkin noita :)

  VastaaPoista