perjantai 13. joulukuuta 2013

Joululukemisia

Kylläpäs se Seijamyrsky heilutteli taloa viimeyönä! Huonosti nukuttu yö siis takana, kun pelotti. Onneksi tuntuu jo vähän rauhoittuneen, että uskaltaa hypätä autonrattiin ja lähteä asioille.
Eilen hain pojille kirjastosta vähän joululukemista. Yhdessä kärryssä oli kaikki jouluaiheiset, ja niitä ei ollut montaa.. Lisäksi laina-aika oli rajattu kahteen viikkoon, ymmärrettävä yllätys. Mutta täytyy sanoa, että olipa ihana rauhassa käydä kirjastossa, ilman kiirettä. Siellä saisi varmaan kulumaan vaikka koko päivän :)
Myös joulumusiikkia lapsille, ja tietysti aikuisillekin :)

Mukavaa perjantai 13. päivää, toivottavasti se on onnen, eikä epäonnen päivä!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa lukemista ja kuuntelemista löysit :)
  Täälläkin myrskyä kuunneltu neljästä saakka, onneksi jo vähän tuulet rauhoittui!
  Mukavaa 13. päivää sinnekin, sehän on Lucian eli valonpäivä :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin Seija-myrsky herätti aamuyöstä. Aikamoinen mekkala ja sähköt oli poikki jonkun aikaa. Mutta nyt ulkona näyttää ihanan jouluiselta, kun lunta on tullut taas reilusti lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, aivan mahtavaa kun lumi tuli takaisin! <3 Paitsi auto oli sellaisen jääkuorrutteen alla että huhhuh! Ei auttanut edes sisätilan lämmitin.. ;)

   Poista
 3. Mukavia kirjoja onkin löytynyt, joulun aikaan on aikaa lueskella yhdessäkin. Onneksi Seija on jo rauhoittunut. Vaikka auton kanssa meni aamulla puoli tuntia rapatessa, oli tuosta lumikuorrutteesta oli hyötyäkin, ei ole enää niin liukasta kävelyteillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Anja <3 Kyllähän lapset tykkää hirveästi kuunnella satuja, yritän tsempata ja lukea heille enemmän joulunaikaan :) Ja todellakin, ihana oli illalla käyttää koiraa lenkillä, kun ei tarvinut pahasti liukastella! :D

   Poista
 4. Ihanaa joululukemista ja joululauluthan nyt kuuluu ehdottomasti jouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa mieltä. Heti tuli eilen niin jouluinen fiilis, kun kuunneltiin jouluradiota torttuja leipoessa :)

   Poista