torstai 12. joulukuuta 2013

Tonttuilua osa II

Huomenta vain kaverit! Eilen sain loputkin lahjat käärittyä papereihin, joten nyt saa vähän hengähtää. Tosin voihan olla, että jotain pientä kivaa vielä pojille löytää, ja ehkä miehellekin ;) Joulufiilis vain uhkaa nyt kadota, kun eilisestä asti satanut vettä ja tuullut hirveästi! Ei oikein enään tahdo ymmärtää tuota luontoäitiä, kohta on kuitenkin joulu..
Tänään voisi käydä kirjastossa heti aamusta, jos sieltä löytyisi kivaa jouluista luettavaa lapsille. Kirjasto on kyllä myös yksi maailman parhaista keksinnöistä!


Näihin paketeihin meni muunmuassa, Miinan ja Manun äänikirja, ja isommalle pojalle Legon ideakirja. Tämä oli ihan huippulöytö kyllä!



Löysin tällaista hauskaa lahjanauhaa, ensin en oikein ymmärtänyt miten sitä voi hyödyntää, muutakuin normaalisti sitomalla, kunnes välähti, että kun nauhaa levittää niin saa hauskoja kukkarusetteja :)






Hieno tuli! <3








Tämmöistä tänäaamuna, nyt valmistautumaan päivän touhuihin. Mukavaa päivää! :)




6 kommenttia:

  1. Kirjat ovat aina mieluisia lahjoja :) oletpas käärinyt ihania paketteja <3
    Täällä on satanut myös ihan kamalasti, pian voi sanoa kaikelle lumelle hyvästi :(
    Muttasateesta ja solskeesta huolimatta mukavaa päivää sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia <3 Miehen kanssa jo eilen mietittiin, pitäisikö nurmikko leikata kun se taas niin hyvin näkyy! ;) Kukatkin varmaan kohta herää henkiin.. Ei vaan oikeasti, olen kyllä aika katkera tällaisesta joulusäästä :'(

      Poista
  2. Voi, tuollainen Lego-kirja olisi varmasti kiva meidänkin poikaselle:)! Kauniita paketteja♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi <3 Meidän ekaluokkalainen on ainakin hirveästi tykännyt siitä ensimmäisestä ideakirjasta, kun kirjastosta sitä monta kertaa lainattu. Sitten kun kaupassa näin tämän kakkososan, niin eipä tarvinut kauan miettiä! :D Eikä ollut edes kallis.

      Poista
  3. Täälläkin tulee vettä ja on todella liukasta. Mutta luotan siihen, että jospa huomenna olisi jo pakkasta, ettei kaikki lumet sulaisi pois;)
    Mukavaa torstaita sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se ainakin pakkasta lupasi.. Mutta harmittavan lyhyeksi talvi jää, jos näin jatkuu :( Kiitos samoin, mukavaa päivää <3

      Poista